„Herra Color Glass” este o societate cu capital integral privat înfiinţată în anul 2004. Prin tehnologia de înaltă performanţă şi personal specializat firma noastră vă oferă:
– sticlă prelucrată prin sablare cu modele colorate sau necolorate care poate fi utilizată pentru uşi interioare şi exterioare, ferestre, tavane, podele,mobilier; sablare oglinzi, sticla ornamentala, sticla decorativa, sticla fatetata, vitralii, pictura pe sticla, usi sticla decorativa interior;
– personalizari pe diverse obiecte promotionale din sticlă (pahare, scrumiere, etc.), modele pahare miri, modele obiecte aniversare(sticle sampanie, sticle whisky, etc.);
– materiale publicitare şi de reclamă.
Solutia ideala pentru un interior modern cu multa lumina naturala, este folosirea sticlei sablate, decorative, care creeaza senzatia de spatiu aerisit.
Sticla sablata are o multitudine de aplicatii mai ales in domeniul constructiilor . Vizual, lucrarile pe sticla sablata pot fi comparate cu niste tablouri care incanta ochiul,multitudinea modelelor pe care le punem la dispozitie putand fi un atu in acest sens. Varianta de sticla sablata si colorata pe care o oferim clientilor nostri la o calitate deosebita, face ca suportul folosit pentru aceste sticle, fie ele geamuri, usi, pereti despartitori, etc., sa devina adevarate opere de arta.
O alta oferta deosebita a firmei noastre este sticla sablată și colorată, combinată cu porțiuni de sticlă fuzionată.
Sablarea este un termen general folosit pentru a descrie prelucrarea diverselor suprafete (sticlă, metal, lemn, etc.) prin lansarea unor mici bucățele de particule abrazive, la o viteza mare. Sablarea este folosită ca procedeu de prelucrare a sticlei pentru înfrumusetarea acesteia cu diverse modele.
Sablarea, ca metoda de curatare, este utilizata pe scara larga, de peste o suta de ani, de multe ori ca o metoda de pregatire a suprafatei inainte de aplicarea unor vopsele sau lacuri; in aceste cazuri, sablarea se realizeaza pentru ca suprafața ce urmează a fi vopsită să fie aproape perfectă, să nu prezinte bule sau alte imperfecțiuni.
Prima incinta de sablare a fost construită in 1918, fiind prevazută cu un ventilator de evacuare a prafului din cabină, iar lucratorul era protejat cu ecran de vizualizare a sticlei ce urmează a fi sablată, aflată in incinta cabinei.
Sablarea sticlei cu diverse modele decorative, înlocuiește cu succes operația de gravură a acesteia, gravura fiind incredibil de costisitoare.
Prin sablarea sticlei aceasta se transformă intr-o sticlă cu aspect „mătuit”. Sablarea sticlei este folosită pentru a obține imagini cu efecte spectaculoase, deosebite, care in final, daca vor fi și colorate devin adevarate opere de artă.