Spot publicitar ANTENA 1 (2007)

Articol pe HOTNEWS.RO (Marti, 5 aprilie 2005)

Sticla sablata poate fi utilizata la decorarea diferitelor piese de mobilier, a usilor interioare si exterioare, precum si la personalizarea diferitelor obiecte promotionale

De cele mai multe ori amenajarea unei case si chiar a unei incaperi presupune o munca migaloasa, al carei rezultat se doreste a fi o creatie cu totul si cu totul originala, care sa imbine eleganta, rafinamentul, culoarea, dar si utilitatea.
In categoria elementelor decorative care pot fi utilizate pentru amenajarea unei locuinte, un loc aparte il ocupa sticla sablata, si asta pentru ca efectul sau ornamental este unul inegalabil.
Sticla sablata poate fi utilizata la decorarea diferitelor piese de mobilier, a usilor interioare si exterioare, a ferestrelor precum si la personalizarea diferitelor obiecte promotionale.
Numarindu-se printre putinele firme care realizeaza sablari pe sticla, „Herra Color Glass” Iasi detine tehnologia de inalta performanta si potentialul creativ care ii permit sa puna in opera cele mai ingenioase modele de sticla sablata, in diferite forme si nuante pastelate.
„Fiecare model este unic si are frumusetea lui proprie, pusa in valoare atunci cind exista o imbinare armonioasa intre elementul decorativ al sticlei sablate si modelul usilor, al ferestrelor, culoarea peretilor, mobila din incapere.
Cu imaginatie, dar si cu bun gust, putem obtine efecte decorative extraordinare”, ne-a declarat doamna Marinela Andronic, director al societatii iesene si autoare a modelelor de sticla sablata. … CITESTE …

Participare Expozitia Nationala de Constructii CAMEX 2007, Iasi, editia a XI-a

Diploma Herra Color Glass - Camex 2007

Articol pe BZI.RO  (Miercuri, 19 Ianuarie 2005)

Firma ieseana Herra Color Glass SRL comercializeaza sticla sablata in diferite culori si nuante, clientii avand posibilitatea sa aleaga din cataloagele firmei iesene, modelul care ii reprezinta. De asemenea, aceasta societate comerciala poate efectua personalizari ale diferitelor piese din sticla si anume seturi de pahare personalizate, precum si scrumiere. Pe aceste obiecte din sticla, personalizarea poate fi realizata prin sablarea denumirii unei firme sau sablarea pe sticla a unor texte si mottou-ri. In afara de faptul ca innobileaza o cladire sau o incapere, aceste modele de sticla sablata atrag privirea si se fac remarcate intr-un mod deosebit. … CITESTE…