Sticla sablata si colorata

 

Modele sticla sablata si colorata

Modele sticla sablata si colorata

 

Prin experienta noastra de peste 13 ani in domeniul prelucrarii sticlei sablate am dezvoltat diferite tehnici de sablare a sticlei, si va putem pune la dispozitie optiuni unice si artistice pentru fiecare proiect in parte.
Sablarea sticlei este o modalitate extraordinara de a crea opere de arta deosebite. Procesul de sablare a sticlei se efectueaza in doua moduri: sablare mecanica sau sablare chimica.
Sticla sablata poate fi simpla sau cu model. Deasemeni, sticla poate fi sablata si colorata. Sticla sablata artistic se foloseste pentru infrumusetarea usilor, mobilierului, geamurilor, tavanelor si podelelor din sticla, cabine dus, balustrade sticla. Realizam si sticla sablata 3D.
Herra Color Glass are un portofoliu foarte bogat si dispune de cataloage cu peste 3000 de modele pentru sticla sablata sau sticla sablata si colorata.
Sticla sablata si colorata se poate realiza si cu modelul clientului. Pentru o oferta de pret la usi sticla sablata, sticla sablata si colorata sau pentru un pret la vitralii, stickere perete si pentru celelalte servicii oferite de noi , va rugam sa ne contactati prin telefon sau prin email din pagina de contact.

Realizam sablare simpla sau sablare cu model si sticla sablata si colorata pe:
– sticla float(toate grosimile), sticla securizata, oglinda, plastic;
– obiecte promotionale: scrumiere, vaze, vase, etc.;
– cadouri si obiecte aniversare: pahare miri, sticle sampanie, sticle vin, etc.

Deasemeni combinatia de sticla sablata cu pictura are un efect deosebit si poate folosita la usi interior, geamuri despartitoare, tablouri cu sticla sablata, ferestre si usi sticla.

Sticla sablata necolorata cu model